Štěňátka 6 týdnů - volní 2 chlapečci

02.08.2010 23:18

......  nové  fotky  zde . ......

 

Amorek  -  VOLNÝ       (klidný, vyrovnaný pejsek)

     

Alex  -  VOLNÝ   (kontaktní, aktivní, zvědavý čipera)

Dnes byl pro štěnda velký den - 1. jízda autem, dlouhá byla sice jen pár kilometrů, ale i to se počítá. Než půjdou k novým páníčkům, tak se určitě ještě projedeme, aby pro ně cesta domů, nebyla velký stres.  Také k nám na návštěvu přijela z ch.s. Astral Sky teta Miluška se svým synáčkem Jiříkem,  který byl velmi hodný, a tak mi jeho maminka pomohla nafotit štěnda v postoji. Některým se dařilo, jako například Amorkovi, pro některé to byla docela otrava. Všechna miminka mají nůžkový skus  a  samečci sestouplá varlátka.

Velkou  změnou je také "ubytování" prcků. V bedýnce se jim už nelíbí, a tak okupují naši kuchyni i obývací pokoj, Jimův pelíšek, někteří malinko lumpačí  i se mnou v postýlce. Moc jsem se na štěňátka těšila, a tak si užívám i venčení v 5h ráno - což obnáší, postupné vynesení prcků na zahrádku, úklid zahrádky, posezení s kávičkou na schodku, usměrňování některých zlobivých jedinců při nekalých činnostech,  návrat domů a dospávání....

Jessinka prcky stále kojí a Jima ještě nepřestalo bavit si s nimi hrát a blbnout. Až se rozutečou, tak nám po nich bude smutno.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode